EgitimTube.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EgitimTube.Net


 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Ali Nazik Kebabı

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
yeliz
Üye



Mesaj Sayısı : 43
Kayıt tarihi : 01/11/09

Ali Nazik Kebabı Empty
MesajKonu: Ali Nazik Kebabı   Ali Nazik Kebabı Icon_minitimeCuma Şub. 05, 2010 10:52 pm

Ali Nazik Kebabı Icon_biggrin Ali Nazik Kebabı Icon_biggrin
Ali Nazik (6 Kişilik)


Ali Nazik Kebabı Ymk_16 Malzemeler
4 Adet Patlıcan
3 Çorba Kaşığı Margarin
3 Kahve Fincanı Un
3 Kahve Fincanı Süt
2 Kahve Fincanı Rendelenmiş Kaşar Peyniri
2 Çorba Kaşığı Margarin
2 Adet Soğan
250 gr Yağsız Kıyma
4 Adet Domates
4 Adet Sivri Biber
3 Kahve Fincanı Et Suyu
Tuz


Yemeğin Tarifi
Patlıcanları ateşte közleyin. Sonra kabuklarını soyun ve bir çatal yardımı ile ezin. Geniş bir tavada 3 çorba kaşığı margarini eritin. 3 kahve fincanı unu ilave edin. Pembeleşene dek kavurun. Sonra sütü azar azar ekleyin. 1-2 dakika çatalla ezilmiş patlıcanları, 2 kahve fincanı kaşar rendesini tavaya aktarın.

Ayrı bir tavaya 2 çorba kaşığı margarini koyun. Küçük doğranmış soğanları pembeleşene dek kavurun. Kıymayı ilave edin. 2-3 dakika sonra küçük doğranmış domatesleri, sivri biberleri, 3 kahve fincanıet suyunu ve tuzu ekleyin. 10 dakika sonra ateşten indirin. beğendinin üzerine kıymalı harcı koyup, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Darq_phschopat
Admin
Admin



Zodyak Oğlak Mesaj Sayısı : 655
çin astrolojisi Yılan
Kayıt tarihi : 01/10/09
Yaş : 34
celebimutfak.com

Ali Nazik Kebabı Empty
MesajKonu: Geri: Ali Nazik Kebabı   Ali Nazik Kebabı Icon_minitimeC.tesi Şub. 06, 2010 10:30 am

Süper kebab...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://forum.egitimtube.net
 
Ali Nazik Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beykoz Kebabı - Beykoz Kebabı Yapılışı
» Beykoz Kebabı - Beykoz Kebabı Yapılışı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
EgitimTube.Net :: Genel Kültür :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: